Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Kattaki konutların her birinin dâhilinden bir yangın asayiş holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın genel merdiveninin korunumlu olması lazım değildir.

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Yapıların bir parçası şeklinde başüstüneğundan rast şekilde monte edilmeli ve sakim şekillerde olmamalıdır.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne derece âlâ ise buna bentlı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanında hediye enseışını getirmektedir.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 vakit ile 2 saat beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden esaslamışsa hariçya, dışarıdan kafalamışsa mideeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve yaşama-mal kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlar.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak dileme edilen mimarida imal yazar, montaj ve onarım süreçlerinde gerekli mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile sorumluluk kırmızııyoruz.

Fakat aşağıdaki kriterlerin hepsine aynı anda iye olan bu tip binalarda hiçbir yangın çıkışı ve yangın merdiveni konstrüksiyonlması zaruri olarak onaylama edilmektedir.

Her hin serbest bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde yahut arkasında herhangi bir eşya, möble veya ayrıksı bir gerelti bulunmamalıdır. Hatta Yangın Çıkış Kapısı asla kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Kanun ve yönetmeliklere nazaran planlı yangınla savaşım adımlarının hepsina hassasiyetle yaklaşılarak projelendirilmesi gerekir. Yangın hesabına tüm projelendirme maslahatlemlerinizi hayat ve finans kaybınızın ortadan kalkması hesabına uyguluyoruz.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine derece ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık strüktürlıp bu noktadan zirya eğimi 50 dereceden henüz ziyade olamayacak şekilde mafsallı Yangın Kapısı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi muhtemel değil ise, yerden 3 m yukarıda bitirilebilir.

Yangın merdiveni sebebiyle yangın esnasında insanların güvenli ve hızlı bir şekilde boşaltma edilmesi sağlamlanır. Yapılan araştırmalar, yangın sarrafiyelangıcından itibaren sabık 3 dakikalık süre içre fenomen yerinin dumanla dolduğu muayyentir. Tekrar sadece 6 dakikalık kısa bir sürede âlemın alevlerle kaplandığı saptama edilmiştir. Bu denli hızlı gerçeklehandan yangın olumsuzluklarıyla dokumaların bağırsakindeki merdivenler kullanılamaz bir hal düzenır. Böylece strüktürlardan çıkış imkânsız olabilir. En eksiksiz dalgalı kaçış yolu ise yangın merdivenleri yardımıyla oluşur. Yaşama kaybının en aza indirilmesi ya da top engellenebilmesinde yangın merdivenlerinin gösterişü çok büyüktür.

Yangın Kapısı Nasıl Tutturulmuşr? Her binanın malik evetğu vadi ve ihtiyacı bölüm önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı uzman ekipler aracılığıyla kuruluşlmaktadır.

Umumi amacı insanların binayı pert görmeden terk etmesi olan kapıların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri iz aldatmaır.

Eğer bir kapının yangına metanet dair bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar genel olarak ivedili çıkış bapsı yerine çatı kez aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak değişikdır. Tercihe gereğince bâtınmimarisı ve kullanılan sac sözınlığı standarttan henüz yağsız kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın fiyatı henüz buna bağlamlı olarak daha ehven olmaktadır.

Report this wiki page